Tatouage oeil de protection de Zoe Kravitz
Mystique

Beskyttende øje til Zoë Kravitz

Den berømte skuespillerinde og musiker Zoë Kravitz er kendt for sin unikke og personlige stil. Blandt hendes mange tatoveringer er den, der tiltrækker sig mest opmærksomhed, utvivlsomt hendes beskyttende øje, også kendt som det beskyttende blik. I denneartikel på vil vi udforske de forskellige mystiske betydninger af denne tatovering og finde ud af, hvorfor den repræsenterer så meget mere end bare en tegning på huden.

Tatouage original oeil de protectionDet beskyttende øje: en talisman i blæk

Det beskyttende øje er et ældgammelt symbol, der findes i mange kulturer verden over. Det kan findes i egyptisk, græsk, romersk og endda hinduistisk kunst. Det består af et øje, der som regel er afbildet med grafiske elementer omkring det, såsom stråler eller geometriske mønstre. Det beskyttende øje anses for at være en kraftfuld talisman mod det onde øje og negative energier, som giver beskyttelse og held til den, der bærer det.

Måske var det denne ældgamle tro, der fik Zoë Kravitz til at få det beskyttende øje tatoveret på indersiden af sin venstre arm. Tatoveringen er realistisk og dækker over en rund tatovering, som ZoëKravitz var blevet træt af. Denne tatovering har en ubestridelig styrke og tilstedeværelse, og den er omgivet af et væld af andre tatoveringer i forskellige størrelser. Faktiskhar ZoëKravitz mere end tyve tatoveringer på sin krop.

Tatouage oeil de Horus

En forbindelse til hendes rødder

For Zoë Kravitz kan valget af denne tatovering også kædes sammen med hendes egen og hendes families historie. Hendes mor, skuespilleren Lisa Bonet, er af afroamerikansk og ashkenazisk oprindelse, mens hendes far, musikeren Lenny Kravitz, har afroamerikanske, bahamanske og ukrainske rødder. Da det beskyttende blik er et symbol, der findes i flere kulturer, repræsenterer det en slags forbindelse mellem disse forskellige familiegrene og skaber et konvergenspunkt for disse forskellige arvinger.

Zoë Kravitz: personligt udtryk gennem tatoveringer

Zoë Kravitz' tatoveringer er mange og varierede, lige fra enkle geometriske designs til meningsfulde sætningerog hyldester til hendes kære. Hver af disse tatoveringer synes at fortælle en anden historie, der afspejler de mange facetter af skuespillerindens og musikerens personlighed. Tatoveringer afslører en masse personlige oplysninger, fordi de er en afspejling af sjælen.

Tatoveringer i spiritualitetens tjeneste

Zoë Kravitz' tatoveringer omfatter også flere symboler, der er knyttet til spiritualitet. Påribbenenehar hun for eksempelen tatovering med citatet: "Om Namah Shivaya". Det eret hinduistisk mantra, der hylder guddommeligheden Shiva, så det er muligt, at det beskyttende øje ud over sin mystiske betydning også repræsenterer et personligt engagement i spiritualitet.

Tatouage éphémère oeil de protection et lune

En kilde til inspiration for fans

Zoë Kravitz' popularitet og unikke tatoveringsstil har inspireret mange fans over hele verden til at efterligne nogle af hendes designs eller bruge dem som inspiration til at skabe deres egne symboler. Det beskyttende øje er et af de mest populære designs takket være dets mange betydninger og grafiske skønhed.

  • Sætningstatoveringer: Ligesom Zoë Kravitz vælger mange mennesker at få tatoveret sætninger, der står deres hjerte nær, hvad enten det er berømte citater, sangtekster eller personlige ord.

    Tatouage éphémère citation Balance


  • Hyldesttatoveringer: At hylde en elsket ved at få tatoveret deres portræt, fornavn eller et symbol, der repræsenterer dem, er en almindelig praksis i tatoveringsverdenen, og Zoë Kravitz er ingen undtagelse.


  • Tatovering af en musiker: Som musiker har Zoë Kravitz også tatoveringer, der er knyttet til musik, såsom noder eller instrumenter, der afspejler en anden facet af hendes liv og hendes lidenskaber.

    Tatouage éphémère musique play pause


  • Skuespillerinde-tatovering: Endelig er nogle af Zoë Kravitz' tatoveringer direkte knyttet til hendes film- eller tv-roller, som et nik til hendes skuespillerkarriere.

    Tatouage oeil de protection avec larmes

Kort sagt er Zoë Kravitz' beskyttende øje meget mere end bare en tatovering: Det repræsenterer en del af hendes identitet, hendes overbevisninger og hendes forpligtelser. Gennem dette mystiske symbol bekræfter hun sit ønske om at beskytte sig selv mod negative energier, samtidig med at hun markerer sin tilknytning til spiritualitet.

Tilbage til blog

Du vil måske kunne lide det