Envol céleste : le tatouage d'ange de Nabilla
Mystique

Himmelsk flugt: Nabillas engletatovering

I denne verden, hvor alt synes at gå for hurtigt, er det vigtigt at tage sig tid til at fokusere og give sig selv et øjebliks fred. For nogle bliver tatoveringer på huden en måde at udtrykke deres ønsker, overbevisninger og livsvejpå. Det gælder især den franske reality-tv-stjerne Nabilla Benattia, som med sine englevinger tatoveret i nakken ser ud til at række ud efter himlen. Lad os guide dig gennem den søgen efter frihed, beskyttelse og flugt, som engletatoveringer symboliserer.

Englevinger: et symbol på frihed og beskyttelse

Vinger forbindes ofte med absolut frihed, der giver os mulighed for at bryde fri af jordiske begrænsninger og træde ind i en ny verden af muligheder. Englevinger symboliserer også guddommelig beskyttelse og giver en følelse af tryghed og komfort til dem, der bærer eller beundrer dem.

Tatouage éphémère ailes d'ange


Svævende mod nye horisonter

For nogle mennesker repræsenterer vinger ønsket om at opdage nye oplevelser og tage på eventyr. Englevinger minder os om, at vi altid kan regne med usynlig støtte til at nå vores mål og realisere vores drømme. De opmuntrer os også til at tro på os selv og arbejde utrætteligt på at forbedre os og gøre fremskridt.

Ønsket om at flyve

Ønsket om at flyve opfattes ofte som en drøm om flugt, en stræben efter at overgå sig selv og udforske det ukendte. Englevinger illustrerer denne søgen efter frigørelse og minder os om, at intet er umuligt, hvis man lægger sit hjerte i det. De er også et stærkt symbol på fornyelse og genfødsel, der inviterer den enkelte til at genopfinde sig selv og starte på en frisk.

Tatouage temporaire plume florale

Nabilla: hendes personlige rejse afspejlet i hendes tatoveringer

Nabilla Benattia, den berømte franske reality-tv-stjerne, influencer og succesfulde iværksætter, er især kendt for de mange tatoveringer, der præger hendes krop. Blandt dem er de berømte englevinger, symboler på frihed og flugt, som synes at bære den unge kvinde mod nye horisonter.

Vejen, hun har rejst

Frem for alt symboliserer Nabillas englevinger hendes personlige og professionelle rejse, der blev markeret af hendes afgørende optræden i realityshowet The Angels, som gjorde det muligt for hende at forfølge sine drømme. Denne tatovering af englevinger prydet med en glorie er et bevis på hendes karakterstyrke, hendes modstandsdygtighed og hendes ønske om at fortsætte fremad, uanset hvilke forhindringer hun støder på.

Diskrete citater

Nabilla har en række forskellige tatoveringer, men især én fangede vores opmærksomhed. Det latinske citat" Amor Vincit Omnia" betyder "Kærlighed overvinder alt". Måske er det en reference til styrken af hendes kærlighed til Thomas Vergara, hendes mand siden 2021.
Derudover bærer Nabille ordene "Love" og "Life" på sine hænder, henholdsvis på sin og sin ringfinger. Disse ord kan bruges som et mantra og er perfekte til at repræsentere kærligheden til hendes kære og til livet.
Et andet citat, som Nabilla bærer, er "Everybody dies but not everybody lives", som insisterer på at få mest muligt ud af sit liv og leve det fuldt ud, så man ikke fortryder noget.

Den skjulte mening bag hver tatovering

Familiener central i Nabillas liv, og derfor fik hun tatoveret datoen "1937" på sin arm. Det er en hyldest til hendes bedstemor, takket være hendes fødselsår.
Hver tatovering, som Nabilla bærer, har sin egen historie og sit eget budskab. Englevinger er et stærkt symbol på guddommelig beskyttelse. Men influenceren har også andre mere gådefulde tatoveringer, som denne pil på hendes arm, der peger mod hendes hånd.


Tatouage éphémères flèche et plume


Nabillas andre tatoveringer

Den kendte influencer bærer sine tatoveringer med stolthed, og med god grund. På hendes hænder kan man se prikker over hendes fingernegle, hvilket skaber et meget harmonisk design.

Tatoveringer til fælles med Thomas

Nabilla har flere tatoveringer til fælles med sin mand Thomas. Faktisk gjorde parret det officielt 6 måneder inde i deres forhold ved at få tatoveret en stjerne.
De bærer henholdsvis bogstaverne LV for Nabilla og OV for hendes mand for at skabe ordet LOVE.

Tatouage éphémère LOVE citation amour


Tatoveringer af stjerner

Nabilla deler en tatovering af en stjerne på hånden med sin mand. Nabilla har også sin egen stjerne tatoveret på låret.
Hvis stjernemotivet er et tilbagevendende træk på Nabillas krop, er det måske hendes måde at vise, at hun følger sin lykkestjerne, som guider hende gennem hendes professionelle og personlige liv.

Tatouage éphémère étoile minimaliste


Diskrete tatoveringer

Nabilla har et tyndt kors tatoveret på ribbenene.
Hun har også et romertal tatoveret, hvor der står "XIII.I.XIII". Det erden dato, hvor Nabilla mødte sin mand Thomas Vergara, dvs. den 13. januar 2013.
Selvom de er diskrete, er disse tatoveringer rige på symbolik og betydning.

Englevinger: en populær tatovering med flere betydninger

Mange mennesker vælger at få tatoveret englevinger af mange forskellige grunde. Uanset om det er for at udtrykke deres ønske om at flyve mod nye horisonter, for at fejre deres kærlighed til livet og tørst efter eventyr eller for at ære en elsket, der våger over dem fra himlen, er englevinger et universelt populært motiv.

Vingernes symbolik i forskellige kulturer

Vinger har altid fascineret civilisationer gennem tiderne. I den græske mytologi var de for eksempel forbundet med guden Hermes, gudernes budbringer og de rejsendes beskytter, mens de i den kristne religion var et kendetegn for englene, der beskyttede og vejledte mennesker.

Englevinger i kunsten

Englevinger er også blevet afbildet i kunsten. Talrige værker, herunder malerier, skulpturer og smykker, skildrer disse symboler på frihed og guddommelig beskyttelse. Kunstnere har ofte forsøgt at formidle denne følelse af flugt og flugt gennem deres værker og give beskueren en invitation til at drømme og kontemplere.

Konklusion: Et universelt motiv, der formidler håb og flugt.

Englevingerne, der er tatoveret på Nabillas krop, afspejler hendes personlige og professionelle rejse, såvel som hendes ambitioner og drømme. De er et stærkt symbol på frihed, beskyttelse og flugt, som fortsat inspirerer millioner af mennesker over hele verden. Hvis du også ønsker at flyve mod nye horisonter, så tøv ikke med at lade dig inspirere af dette smukke design for at udtrykke din eventyrlyst og dit ønske om at nå dine mål.
Ligesom Nabilla kan du kombinere mange andre tatoveringsdesigns for at skabe et univers, der udtrykker din egen historie og dine egne ambitioner.

Tilbage til blog

Du vil måske kunne lide det