Comment appliquer votre tatouage éphémère ?
Tout savoir

Hvordan påfører du din flygtige tatovering?

Hver enkelt Flash Tattoo-tatovering er en unik mulighed for at understrege din stil med en ultra-realistisk tatovering, der holder i 1-2 uger.

For en perfekt påføring og et upåklageligt resultat er her vores trin-for-trin-guide:


Rens din hud: Brug den serviet, der følger med din ordre, til grundigt at rense det område af huden, hvor du vil påføre tatoveringen. Dette trin er vigtigt for at sikre, at tatoveringen bliver på plads. En serviet kan bruges til at påføre 2 til 3 tatoveringer, afhængigt af tatoveringens størrelse.

Lad tørre: Vær tålmodig, du skal lade fugten i servietten tørre. Vent et minut, til huden er helt tør, før du påfører tatoveringen.

Fjern beskyttelsesfilmen : Tag tatoveringen ud af beskyttelsen, og fjern forsigtigt beskyttelsesfilmen fra tatoveringen.

Påfør tat overingen: Placer den klæbrige del af tatoveringen på det valgte hudområde. Når tatoveringen er på plads, skal du undgå at flytte den, da overførselsprocessen vil begynde.

Fugt tatoveringen: Brug en fugtig klud til forsigtigt at trykke på tatoveringen i ca. 30 sekunder, indtil den er helt overført til din hud.

Vent og beundr: De langtidsholdbare Flash Tattoo-tatoveringer tager omkring 24 timer om at vise sig. I begyndelsen er tatoveringen gennemsigtig, men i timerne efter påføringen bliver den mørkere og sort eller mørkeblå, afhængigt af hudens PH-værdi.


Application tatouage éphémère

Påføring af Flash Tattoo


Révélation tatouage éphémère
Flash Tattoo afsløres efter 24 timerHer er også et par tips til at optimere oplevelsen og varigheden af din flygtige tatovering:

Undgå behårede områder : Jo glattere huden er, jo bedre vil tatoveringen sidde fast og holde. Hvis du ønsker at barbere tatoveringsområdet, skal du gøre det 24 timer før påføring af tatoveringen.

Påfør om morgenen: Påføring af tatoveringen i starten af dagen giver huden mulighed for at ånde, og tatoveringen hæfter godt.

Dækdin tatovering den første nat : For at undgå utilsigtet overførsel til en anden del af kroppen skal du dække din tatovering med et stykke tøj den første nat, efter at den er påført.

Sved : Sved kan fremskynde tatoveringens forsvinden.

Påføringsområde: Afhængigt af hvilket område af kroppen du vælger, vil tatoveringen forblive synlig i længere eller kortere tid. Områder, der er mindre udsat for gnidning, vil holde længere.

Tatouage éphémère longue durée The Flash Tattoo

Eksfoliering: Når tatoveringen begynder at falme naturligt, kan du forsigtigt eksfoliere området for at fremskynde falmning.

Bemærk venligst, at hver persons hud er unik, og hvor længe en tatovering holder, kan variere fra person til person. Nyd oplevelsen, og tøv ikke med at dele dine tatoveringer med os på vores sociale netværk.


Tatouage citation The Flash Tattoo

Tilbage til blog