Choisir son tatouage éphémère pour le signe astro Capricornes
Astrologie

Stenbukken : Flygtige tatoveringer efter stjernetegn

Adjektiverne beslutsom, udholdende og disciplineret forbindes ofte med stjernetegnet Stenbukken. Hvis du er født i dette tegn, har du måske lyst til stolt at vise dit stjernetegns karakteristika gennem tatoveringer. I denne artikel giver vi dig en liste over 10 flygtige tatoveringer, der matcher din astrologiske personlighed og giver dig en uforpligtende stil. Her er 10 flygtige tatoveringsdesigns lavet til dig og alle Stenbukke!

1. Stenbukkens stjernebillede

Vis stolt dit tilhørsforhold til Stenbukkens tegn med konstellationen, der er forbundet med den. Stenbukkens stjernebillede er et af de ældste, der er anerkendt i historien. Det er generelt repræsenteret af den mytologiske ged Amalthea. Det er et symbol, der forbindes med Stenbukken, fordi den repræsenterer disciplin og beslutsomhed. Du kunne blive fristet af en kortvarig tatovering af dette stjernebillede på en hvilken som helst del af kroppen, du ønsker, såsom skulderen, anklen eller endda håndleddet, for at afsløre din indre styrke.

2. Symbol for Stenbukken

Folk, der er født i Stenbukkens tegn, har to andre stærke egenskaber: ro og beslutsomhed. Derfor er det en god idé at vælge den fiskehalede ged som din flygtige tatovering. Den symboliserer Stenbukken, som nogle gange er repræsenteret på denne måde Dette flygtige tatoveringsdesign kan være minimalistisk til placering på håndleddet eller anklen, men det kan også være mere imponerende til placering på låret, ryggen eller ribbenene: valget er dit.

Tatouage éphémère signe astro capricorne stylisé

3. Stiliseret ged

Stenbukken repræsenteres normalt af en ged, som er indbegrebet af udholdenhed og vedholdenhed. Geden er et bjergdyr, som må trodse mange farer for at overleve og udvise modstandsdygtighed over for forhindringer. Hvis du er i Stenbukkens astrologiske tegn, kan du vælge et stiliseret gedemotiv, uanset om du foretrækker et realistisk eller abstrakt design, vælg dette dyr til at legemliggøre din næste flygtige tatovering og vis din personlighed.

4. Bjerge og landskaber

Som vi så i punktet ovenfor, er Stenbukke ofte forbundet med gededyret. Det er rimeligt at sige, at folk, der er født i Stenbukkens tegn, har en forkærlighed for bjerge. De inkarnerer de værdier, som Stenbukken holder af, såsom beslutsomhed, gensidig hjælp og disciplin. Man skal være beslutsom for at bestige dem. Du kan blive fristet til at vælge en flygtig tatovering, der forestiller et bjerglandskab, og dermed legemliggøre den karakterstyrke, der er fremherskende i dit stjernetegn.

5. Blomster og planter forbundet med Stenbukken

Stenbukke, der er fødti januar, kan finde lykken i en kortvarig tatovering af blomster eller naturlige planter. Sæsonblomster til stenbukfødselsdage inkluderer krysantemum, begonier, periwinkles, edelweiss og hyacinter.
Tøv ikke med at vælge et blomstermotiv, der repræsenterer din fødselssæson for et originalt, personligt design på din hud.

Tatouage temporaire de fleur myosotis

6. Minimalistiske, flygtige tatoveringer

Hvis du er mere den diskrete type, kan du forkæle dig selv med en minimalistisk og diskret tatovering, der repræsenterer dit Stenbuk-tegn.
Romertallet "X", der betyder 10, er et godt alternativ til en diskret kortvarig tatovering. Det symboliserer, at Stenbukken er det tiende tegn i dyrekredsen.
I en anden stil er det græske bogstav "K" kaldet kappa et anerkendt symbol på Stenbukken.
Med disse to eksempler har du et ultraminimalistisk og diskret alternativ til at vise, at du tilhører Stenbukkens tegn. Disse små tatoveringer kan bæres på fingre, fødder, i nakken eller bag øret.

7. Enkle designs

Hvis man holder det minimalistisk, kan enkle designs være et godt alternativ til en original, personlig og flygtig tatovering. For en diskret effekt kan du placere din tatovering på et intimt sted som bag øret, på ribbenene eller lænden.
Du kan vælge et stjerne-, måne- eller firkløverdesign, der bringer dig held og lykke i hverdagen eller til en særlig begivenhed.

Tatouage éphémère d'un trèfle à quatre feuilles8. Geometriske flygtige tatoveringer

En flygtig tatovering, der kan forbindes med Stenbukkens karaktertræk som udholdenhed, er en geometrisk form.
Uanset om den er kvadratisk, rektangulær eller trekantet, er formerne mangfoldige og varierede i tatoveringsverdenen. I ephemera finder du mange designs, der matcher dine ønsker. Hvorfor ikke vælge et kortvarigt tatoveringsdesign, der kombinerer flere former for en minimalistisk, geometrisk effekt?

Tatouage éphémère géométrique minimaliste pour signe astro Capricorne9. Inspirerende sætninger

For at afspejle den indre styrke, som dit astrologiske tegn Stenbukken dikterer, er der intet bedre endet inspirerende citat eller ord.
Uanset om det er en sangtekst, et litterært citat eller et ord, der repræsenterer din indre beslutsomhed, er du forkælet for valg med teksttatoveringer.

Citation just be you pour tattoo éphémère original

10. Kombinationer af design

Og når alt kommer til alt, hvorfor vælge? Hvis du som Stenbuk kan lide flere flygtige tatoveringsdesigns, kan du kombinere dem og skabe din egen unikke og originale komposition.
Fordelen ved flygtige tatoveringer er, at der ikke er nogen bindinger, så forkæl dig selv! Afhængigt af din personlighed og dit stjernetegns karakteristika kan du mikse og matche former, design og symboler.

Uanset om du stolt vil vise dit stjernetegn Stenbukken, eller du bare leder efter en idé til at udtrykke en af dine kvaliteter som beslutsomhed, kan disse 10 kortvarige tatoveringsideer inspirere dig. Vi håber, du finder det perfekte design til en skræddersyet kortvarig tatovering.
Hvis du sætter pris på modstandsdygtighed, kan du gå på opdagelse i Tyrens tegn og de kortvarige tatoveringer, der er forbundet med det.

Tilbage til blog

Du vil måske kunne lide det